V měsících leden – březen 2016 provedli pracovníci oddělení hygieny výživy KHS Pardubického kraje celkem 237 kontrol v provozovnách stravovacích služeb, z toho 29 kontrol bylo opakovaných za účelem ověřit odstranění závad z předchozích šetření, 10 kontrol bylo provedeno na základě podnětu občanů a 3 byly provedeny v souvislosti s alimentárním onemocněním strávníků.
Celkem bylo uloženo 47 pokut v celkové výši 115.300,- Kč.
V 1 případě bylo nařízeno uzavření provozovny za účelem odstranění nejzávažnějších nedostatků a v 6 případech bylo nařízeno provedení sanitace.
Kuchyně:
![kuchyň3 za lednicí](http://www.khspce.cz/wp-content/uploads/kuchy%C5%883-za-lednic%C3%AD1.jpg)
![kuchyň1](http://www.khspce.cz/wp-content/uploads/kuchy%C5%8812.jpg)
![kuchyň2](http://www.khspce.cz/wp-content/uploads/kuchy%C5%8821.jpg)
![kuchyň4](http://www.khspce.cz/wp-content/uploads/kuchy%C5%8841.jpg)
![kuchyň5](http://www.khspce.cz/wp-content/uploads/kuchy%C5%8851.jpg)
![přípravna1](http://www.khspce.cz/wp-content/uploads/p%C5%99%C3%ADpravna1.jpg)
![přípravna2](http://www.khspce.cz/wp-content/uploads/p%C5%99%C3%ADpravna2.jpg)
![sklad potravin1 mrazící zařízení](http://www.khspce.cz/wp-content/uploads/sklad-potravin1-mraz%C3%ADc%C3%AD-za%C5%99%C3%ADzen%C3%AD.jpg)
Sklady potravin:
![sklad potravin2](http://www.khspce.cz/wp-content/uploads/sklad-potravin21.jpg)
![sklad potravin3](http://www.khspce.cz/wp-content/uploads/sklad-potravin31.jpg)
![sklad potravin4](http://www.khspce.cz/wp-content/uploads/sklad-potravin4.jpg)
Termoobal na přepravu pokrmů:
![termoobal pro přepravu pokrmů](http://www.khspce.cz/wp-content/uploads/termoobal-pro-p%C5%99epravu-pokrm%C5%AF1.jpg)
![umývárna nádobí1](http://www.khspce.cz/wp-content/uploads/um%C3%BDv%C3%A1rna-n%C3%A1dob%C3%AD1.jpg)
Přehled činnosti v dalších obdobích najdete ZDE.