V měsících červenec – září 2016 provedli pracovníci oddělení hygieny výživy KHS Pardubického kraje celkem 220 kontrol v provozovnách stravovacích služeb, z toho 22 kontrol bylo opakovaných za účelem ověřit odstranění závad z předchozích šetření, 7 kontrol bylo provedeno na základě podnětu občanů a 2 byly provedeny v souvislosti s alimentárním onemocněním strávníků.
Celkem bylo uloženo 63 pokut v celkové výši 202.500,- Kč.
V 5 případech bylo nařízeno uzavření provozovny nebo pozastavení činnosti z důvodu velice závažných nedostatků.
A nyní – jak to určitě vypadat nemá!
Radiátor v kuchyni
Rozmražování masa
Strop ve skladu potravin
Kuchyňská podlaha
Kuchyňská podlaha
Tajemství pod kuchyňskými dřezy ukryté…
Strop ve skladu potravin
Hrubá přípravna zeleniny
Když nerez, tak nerez…
Před kuchyní, za kuchyní…
WC personálu a zároveň šatna a úklidová komora
Přípravna zeleniny
WC personálu ve stánku se zmrzlinou
Stále WC personálu stánku se zmrzlinou
Výroba zmrzliny
Výroba zmrzliny
Kancelář pana restauratéra
Lednice v motorestu
Podlaha v motorestu
Těsnění lednic v motorestu
Okno v kuchyni hospody a jeho žaluzie
Ve stánku v lednici…
Ve stánku občerstvení…
Ve stánku občerstvení
Koření a pracovní plocha ve stánku…