Krajská hygienická stanice Pardubického kraje Krajská hygienická stanice Pardubického kraje Krajská hygienická stanice Pardubického kraje
  • O nás
    • Informace o KHS
    • Odbory a oddělení
      • Oddělení hygieny dětí a mladistvých
      • Odbor hygieny obecné a komunální
      • Odbor hygieny práce
      • Odbor hygieny výživy a předmětů běžného užívání
      • Odbor protiepidemický
      • Odbor ekonomicko-správní
    • Úřední hodiny
    • E-podatelna
    • Volná místa
    • Důležité odkazy
    • Časté dotazy
  • Aktuality
  • Úřední deska
  • Formuláře
  • Kontakt
Odbory KHS
  • O nás
    • Informace o KHS
    • Odbory a oddělení
      • Oddělení hygieny dětí a mladistvých
      • Odbor hygieny obecné a komunální
      • Odbor hygieny práce
      • Odbor hygieny výživy a předmětů běžného užívání
      • Odbor protiepidemický
      • Odbor ekonomicko-správní
    • Úřední hodiny
    • E-podatelna
    • Volná místa
    • Důležité odkazy
    • Časté dotazy
  • Aktuality
  • Úřední deska
  • Formuláře
  • Kontakt
Odbory KHS
  • Úvod
  • Odbor hygieny výživy a předmětů běžného užívání
  • Pro širokou veřejnost

Pro širokou veřejnost

  • Příležitostný prodej potravin a občerstvení
  • Dotaz na popíjení alkoholu v hospodě
  • Šatny a potravinářské podniky – legislativa
  • Zamrazování masa v provozovnách stravovacích služeb 13.2.2023
  • Příprava pokrmů metodou sous-vide, vaření ve vakuu | 20.11.2019
  • Bioplasty | 1.8.2019
  • Zmrzliny před prázdninami | 28.6.2019
  • Dotaz – sportovní klub a prodej občerstvení při utkáních | 12.4.2018
  • Provozovatelé stánků se zmrzlinou nebo s občerstvením musí oznámit zahájení činnosti na KHS | 5.4.2018
  • Provozovny stravovacích služeb s přítomností zvířat | 31.10.2017
  • Ryby a možná nebezpečí spojená s jejich konzumací |   16.8.2017
  • Léto a zmrzliny | 11.7.2017
  • Letní grilování a jeho nástrahy | 3.7.2017
  • „Poslední típnutí“ | 30.5.2017
  • Nejčastější dotazy k zákonu 65/2017 o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek | 18.5.2017
  • Kdo z potravinářů musí na KHS oznámit činnost a jak | 17.6.2016
  • Nutrivigilance – zdravotní bdělost nad potravinami | 12.8.2015
  • Informace o přítomnosti alergenů v pokrmech | 9.12.2014
  • Co to vlastně je *provozovna stravovacích služeb*  |   26.11.2014

Další odkazy – Odbor hygieny výživy

Hygiena výživy

  • Čím se zabýváme
  • Legislativa
  • Vzory a formuláře
  • Doporučené odkazy
  • Státní zdravotní dozor v oblasti hygieny výživy
  • Pro širokou veřejnost
  • Zkoušky znalosti hub
  • Kontakty
  • Share:
Krajská hygienická stanice Pardubického kraje Krajská hygienická stanice Pardubického kraje Krajská hygienická stanice Pardubického kraje
Easy to read

EASY TO READ
základní obecné informace o působnosti KHS

nzip.cz

Kontakt

  • elektronicka.podatelna@khspce.cz
  • +420 466 052 338
  • Mezi Mosty 1793
  •  530 02   Pardubice

O nás

  • Informace o KHS
  • Organizační struktura
  • Odbory a oddělení
  • Úřední hodiny
  • E–podatelna

Odbory a oddělení

  • Hygiena dětí a mladistvých
  • Hygiena obecné a komunální
  • Hygiena práce
  • Hygiena výživy a předmětů běžného užívání
  • Protiepidemický
© Copyright 2024 Krajská hygienická stanice Pardubického kraje se sídlem v Pardubicích | Prohlášení o přístupnosti