V měsících červenec – září 2016 provedli pracovníci oddělení hygieny výživy KHS Pardubického kraje celkem 220 kontrol v provozovnách stravovacích služeb, z toho 22 kontrol bylo opakovaných za účelem ověřit odstranění závad z předchozích šetření, 7 kontrol bylo provedeno na základě podnětu občanů a 2 byly provedeny v souvislosti s alimentárním onemocněním strávníků.
Celkem bylo uloženo 63 pokut v celkové výši 202.500,- Kč.
V 5 případech bylo nařízeno uzavření provozovny nebo pozastavení činnosti z důvodu velice závažných nedostatků.
A nyní – jak to určitě vypadat nemá!
Radiátor v kuchyni

Rozmražování masa

Strop ve skladu potravin

Kuchyňská podlaha

Kuchyňská podlaha

Tajemství pod kuchyňskými dřezy ukryté…

Strop ve skladu potravin

Hrubá přípravna zeleniny

Když nerez, tak nerez…

Před kuchyní, za kuchyní…

WC personálu a zároveň šatna a úklidová komora

Přípravna zeleniny

WC personálu ve stánku se zmrzlinou

Stále WC personálu stánku se zmrzlinou

Výroba zmrzliny

Výroba zmrzliny

Kancelář pana restauratéra

Lednice v motorestu

Podlaha v motorestu

Těsnění lednic v motorestu


Okno v kuchyni hospody a jeho žaluzie

Ve stánku v lednici…

Ve stánku občerstvení…

Ve stánku občerstvení

Koření a pracovní plocha ve stánku…
