O nás
Informace o KHS
Organizační struktura
Odbory a oddělení
Oddělení hygieny dětí a mladistvých
Odbor hygieny obecné a komunální
Odbor hygieny práce
Odbor hygieny výživy a předmětů běžného užívání
Odbor protiepidemický
Odbor ekonomicko-správní
Úřední hodiny
E-podatelna
Volná místa
Důležité odkazy
Časté dotazy
Aktuality
Úřední deska
Formuláře
Kontakt
Odbory KHS
Menu
O nás
Informace o KHS
Organizační struktura
Odbory a oddělení
Oddělení hygieny dětí a mladistvých
Odbor hygieny obecné a komunální
Odbor hygieny práce
Odbor hygieny výživy a předmětů běžného užívání
Odbor protiepidemický
Odbor ekonomicko-správní
Úřední hodiny
E-podatelna
Volná místa
Důležité odkazy
Časté dotazy
Aktuality
Úřední deska
Formuláře
Kontakt
Odbory KHS
Úvod
Odbor hygieny výživy a předmětů běžného užívání
Doporučené odkazy
Doporučené odkazy
Co musí obsahovat projektová dokumentace potravinářského podniku pro posouzení KHS
Zásady správné výrobní a hygienické praxe – část I (HACCP)
Zásady správné výrobní a hygienické praxe – část II (HACCP)
Formulář sebehodnocení – pdf
Formulář sebehodnocení – doc
Formulář HACCP pro malé provozy – pdf
Formulář HACCP pro malé provozy – doc
Formulář k vyplnění – příručka HACCP – pdf
Formulář k vyplnění – příručka HACCP – doc
Kodex hygienických pravidel pro předvařené a vařené potraviny ve veřejném stravování
Další odkazy – Odbor hygieny výživy
Hygiena výživy
Čím se zabýváme
Legislativa
Vzory a formuláře
Doporučené odkazy
Státní zdravotní dozor v oblasti hygieny výživy
Pro širokou veřejnost
Zkoušky znalosti hub
Kontakty
Share: