- Příležitostný prodej potravin a občerstvení
- Dotaz na popíjení alkoholu v hospodě
- Šatny a potravinářské podniky – legislativa
- Zamrazování masa v provozovnách stravovacích služeb 13.2.2023
- Příprava pokrmů metodou sous-vide, vaření ve vakuu | 20.11.2019
- Bioplasty | 1.8.2019
- Zmrzliny před prázdninami | 28.6.2019
- Dotaz – sportovní klub a prodej občerstvení při utkáních | 12.4.2018
- Provozovatelé stánků se zmrzlinou nebo s občerstvením musí oznámit zahájení činnosti na KHS | 5.4.2018
- Provozovny stravovacích služeb s přítomností zvířat | 31.10.2017
- Ryby a možná nebezpečí spojená s jejich konzumací | 16.8.2017
- Léto a zmrzliny | 11.7.2017
- Letní grilování a jeho nástrahy | 3.7.2017
- „Poslední típnutí“ | 30.5.2017
- Nejčastější dotazy k zákonu 65/2017 o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek | 18.5.2017
- Kdo z potravinářů musí na KHS oznámit činnost a jak | 17.6.2016
- Nutrivigilance – zdravotní bdělost nad potravinami | 12.8.2015
- Informace o přítomnosti alergenů v pokrmech | 9.12.2014
- Co to vlastně je *provozovna stravovacích služeb* | 26.11.2014